Iedereen is een loser

 

Je gaat tot het uiterste en verlegt je grenzen. Maar daarmee verlies je mineralen en water die je weer kan aanvullen met Aquarius Water + essential minerals.

De belangrijkste bron van mineralen is een goed voedingspatroon. Je kunt ook gebruik maken van de nieuwe lijn caloriearme (laag in kcal), functionele Aquarius-dranken op basis van water met in elke variant een essentieel mineraal..

Verkrijgbaar in twee lichte verfrissende smaken en in flessen van 400 ml en 900 ml. Aan elke variant is een essentieel mineraal toegevoegd: zink of magnesium.

•Zink draagt bij tot de bescherming en behoud van gezonde cellen en weefsels. •Magnesium draagt bij tot minder vermoeidheid wanneer het wordt geconsumeerd als onderdeel van een gezond voedingspatroon en een gebalanceerde leefstijl.

De mineralen die in Aquarius Water + essential minerals zitten zijn een extra op je dagelijkse voedingspatroon. Een fles Aquarius van 400 ml bevat 32% van de DRI (dagelijkse referentie inname) voor het betreffende mineraal. Uit de 900 ml variant haal je ongeveer 4 porties van 250 ml met 20% van de DRI voor het betreffende mineraal.

• Zink + citroensmaak
• Magnesium + limoensmaak

 

Al. Je. Opties.

Content is Loading