Maak je diner compleet

Eet nog lekkerder met het zuivere, evenwichtige water van Chaudfontaine. Ons natuurlijk mineraalwater is een duurzame keuze die je smaakpapillen prikkelt. Zo krijg je extra eetlust, proef je meer en zijn heerlijke gerechten nog lekkerder. Wist je dat de grootte van de bubbels verschil maakt? Kies de juiste variant bij elke gang: sterk bruisend Rood werkt als aperitief, licht bruisend Groen is perfect om mee te starten en plat Blauw drink je bij smaakvolle gerechten. Met Chaudfontaine maak je het diner compleet.

Chaudfontaine Blauw

Chaudfontaine Blauw herken je aan de natuurlijke watersmaak, wat zorgt voor een natuurlijke stimulans van je smaakpapillen. Deze variant heeft geen koolzuur, waardoor het perfect past bij volle, uitgesproken gerechten. Rood vlees, een pasta met roomsaus of een gerookte zalm: Chaudfontaine Blauw gaat hier uitstekend mee samen.

Chaudfontaine Rood

Bruisend water heeft een magisch effect: het prikkelt je smaakpapillen en wekt de eetlust op. Ideaal dus bij een aperitief of voorgerecht! De levendige en frisse smaak van Chaudfontaine Rood past perfect bij pittige gerechten, of die een zuurtje kennen zoals vinaigrettes of augurken. Van vlammetjes tot carpaccio: Chaudfontaine Rood is the way to go. 

Chaudfontaine Groen

Chaudfontaine Groen is vanwege haar lichte bubbel eigenlijk altijd een goede keuze, met het lichtbruisend karakter is het vaak de gulden middenweg. Dit (natuurlijk) mineraalwater is met name een aangename toevoeging bij verfijnde gerechten, zoals een frisse salade of een licht visgerecht. De kracht van Chaudfontaine Groen zit ‘m in de subtiliteit: de lichte bubbel zorgt voor een fijne structuur en aangename smaak. Een echte toevoeging aan je gerecht.

Haal het beste uit je koffie

Niets zo fijn als je diner afsluiten met een kopje koffie. Maar hoe haal je nu het beste uit de smaak van je koffie? Door vooraf een glaasje water te drinken. Met Chaudfontaine Blauw neutraliseer je de smaak in je mond, waarna je de koffie proeft zoals deze hoort te smaken.

Ontdek alle varianten

Bon appétit !