Over Chaudfontaine

Chaudfontaine is een uniek Belgisch kwaliteitswater dat ontspringt aan de voet van de Ardennen. Het natuurlijke mineraalwater reist meer dan 60 jaar via zuiverende rotslagen tot wel 1600 meter diep, voordat het ontspringt vanuit zijn thermale bron en wordt gebotteld. En ja: dat proef je bij elke slok. 

Volledig circulaire verpakkingen voor Chaudfontaine

Onze flessen zijn vandaag gemaakt uit 100% gerecycled plastic*. Elke plastic fles van Chaudfontaine is gemaakt uit gerecyclede flessen en is volledig recyclebaar. Met 100% RPET besparen we jaarlijks 1,3 miljoen kilo aan nieuw plastic. Hiermee is Chaudfontaine één van de eerste volledig circulaire mineraalwatermerken.

Van fles tot fles: de cirkel is rond!

Recycle je Chaudfontaine fles

Maak je diner compleet

Je gerechten smaken nóg beter als je het combineert met het juiste water. Wist je dat de grootte van bubbels invloed hebben op je smaak? Kies de juiste variant bij elke gang en prikkel je zintuigen!

Ontdek hoe!

FIJN PROEVEN MET JET

Wist je dat asperges en Chaudfontaine een perfecte match zijn? Al is het maar om je smaakpapillen wat te neutraliseren. 

Hoe haal je de beste smaak naar boven?

Proef mee

EUROPA'S BESTE IN DUURZAAM WATERBEHEER

Een wereldwijde primeur: het European Water Stewardship (EWS) gaf Chaudfontaine onlangs de gouden medaille voor ons leiderschap in duurzaam waterbeheer. De beste van Europa: daar zijn we best trots op! 

Chaudfontaine: leider in duurzaam waterbeheer

*Geldt alleen voor de fles, niet voor het etiket en de dop.