Chaudfontaine is een geologische schat

 

Chaudfontaine behoort tot een zeer zeldzame subcategorie, die van de thermale waterlagen. Dankzij een uitzonderlijke samenloop van geologische omstandigheden daalt het water van Chaudfontaine tot een diepte van 1600 meter. Het resultaat is een zuiver en evenwichtig mineraalwater dat 37 °C warm is als het aan de oppervlakte komt. Het water van Chaudfontaine wordt gefilterd door de natuur zelf. De filterende kalkstenen en beschermende leistenen die zich tot op 1600 meter diepte bevinden, vormen ingesloten waterlagen en geven het water zijn unieke kwaliteit.

 

Water met een lekkere smaak

De smaak van water wordt bepaald door de zuiverheid en het mineraalgehalte. Een teveel aan bepaalde minerale bestanddelen kan voor een minder aangename smaak zorgen. De uitzonderlijke zuiverheid en het perfecte evenwicht van minerale bestanddelen geeft Chaudfontaine een evenwichtige, zuivere smaak zonder nasmaak

iTQi Superieure Smaak Award

Bovendien heeft Chaudfontaine de “iTQi Superior Taste Award” (Award voor supérieure smaak) zes keer op rij gewonnen, als bewijs van haar goede smaak! De Superior Taste Award is een label op gebied van smaak dat door experts, waaronder Michelin chefs en sommeliers, toegekend wordt. Chaudfontaine is beloond met 3 gouden sterren voor zijn uitzonderlijke smaak.