Ontdek de nieuwe smaken!

Coca-Cola zero sugar lemon  

Coca-Cola smaakt het lekkerst ijskoud met een schijfje citroen. De zero sugar lemon variant is dan ook de perfecte smaakcombinatie! Nu dus ook zonder suiker.

coca-Cola zero sugar vanilla

Coca-Cola zero sugar vanilla

De nieuwe zero sugar smaak vanilla ligt nu in de winkel. Eindelijk die heerlijke vanilla variant nu ook zonder suiker !

Coca‑Cola maakt al 130 jaar de lekkerste frisdrank ter wereld. We weten hoe belangrijk smaak is. En als tijden veranderen, wat doen we dan? Precies waar we goed in zijn! We maken een lekkere frisdrank die perfect past bij jouw wensen en die van ons. Daarom lanceren we Coca‑Cola zero sugar. Met die heerlijke smaak van Coca‑Cola, maar zonder suiker.

Smaak meer zoals Coca‑Cola

De nieuwe verbeterde smaak lijkt nog meer op Coca‑Cola dankzij de vernieuwde verpakking. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de nieuwste variant nog meer smaakt zoals Coca‑Cola. De nog lekkerdere opvolger van Coca‑Cola Zero is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. 

Coca-Cola zonder suiker
Nieuwe verpakkingen Coca-Cola Zero Sugar

De nieuwe Coca-Cola zero sugar smaakt niet alleen meer zoals Coca-Cola. Op de verpakking van de nog lekkerdere opvolger van Coca-Cola zero gebruiken we de iconische rode disk met Coca-Cola logo, zodat ook deze nog meer lijkt op de Coca-Cola verpakking.

 

VAN NEDERLANDSE BODEM

Leuk weetje is dat het merendeel van de Coca-Cola zero sugar, van Nederlandse bodem komt. We produceren deze lekkere drank onder andere in de vernieuwde Coca-Cola fabriek in Dongen, waar we gebruik maken van lokale ingrediënten, zoals water uit onze eigen bron De Wildert.

Er is nog meer!