EEN COCA‑COLA® VOOR ELK MOMENT

COCA‑COLA® ORIGINAL TASTE


Onze originele, iconische, heerlijke frisdrank verfrist mensen op ieder moment, overal ter wereld. Coca‑Cola werd in 1886 door de apotheker Dr. John Pemberton ontwikkeld; het maakt alledaagse momenten al 130 jaar lang bijzonder. 

En ook de minder alledaagse momenten... in 1985 was het de eerste frisdrank in de ruimte. 

Lees meer

COCA‑COLA® ZERO SUGAR

De perfecte frisdrank als je de geweldige smaak van Coca‑Cola wilt, maar dan zonder suiker en zonder calorieën. 

Miljoenen mensen in meer dan 140 landen over de hele wereld genieten sinds 2005 van dit product met de unieke, volle smaak van Coca‑Cola. 

Lees meer

COCA‑COLA LIFE®

De nieuwe Coca‑Cola met minder calorieën en een geweldige, licht zoete smaak door de mix van suiker en extract van stevia (steviolglycosiden).

Het bevat 45% minder suiker en calorieën vergeleken met het gemiddelde van de cola's met suiker in de Benelux, dankzij zoetstoffen uit stevia (steviolglycosiden). Je kunt dus nog vaker je alledaagse momenten iets extra's geven, ongeacht je levensstijl. 

Lees meer

 

COCA‑COLA LIGHT®

Het lichtere alternatief voor Coca‑Cola, met nul calorieën en een heerlijke smaak.

Coca‑Cola light werd in 1982 voor het eerst op de markt gebracht (als Diet Coke) en veroverde Europa in 1983. In dat jaar werd ook de eerste mobiele telefoon gelanceerd. Dat zijn 30 jaar lang extra bijzondere momenten. 

Wist je dat Coca-Cola light en Coca-Cola zero sugar samen de meest geconsumeerde* koolzuurhoudende light dranken ter wereld zijn?

 

Lees meer

*Bron: Nielsen; Total Population; Volume; okt 15 12MMT

*Bron: Nielsen; Total Population; Volume; okt 15 12MMT