1. FANTA ORANGE

  FANTA ORANGE; Zoals je weet is het drinken van Fanta Orange, dankzij zijn authentieke smaak, een unieke ervaring! Maar wat je misschien nog niet wist, is dat, wanneer je Fanta Orange drinkt, je eigenlijk volop geniet van een drank met sinaasappelsap* met natuurlijke aroma’s. Welcome to the fun, natuurlijk! *Uit sapconcentraat

 2. FANTA LEMON

  Ondanks zijn zure karakter is de Lemon toch heel zacht. Eerlijk is eerlijk: hij is een beetje pittig, maar als je hem een beetje beter leert kennen, is hij vooral verfrissend! Sinds maart 2015 bevat Fanta Lemon een combinatie van suiker en zoetstoffen van natuurlijke oorsprong (uit stevia).

 3. FANTA EXOTIC

  Fanta Exotic: een exotische, fruitige verfrissing.

 4. FANTA CASSIS

  Fanta cassis: een heerlijke cassisverfrissing.

 5. FANTA ORANGE ZERO

  Fanta Zero Orange met natuurlijke aroma’s. De lekkere smaak van Fanta Orange, maar dan zonder de calorieën. Een waar genot!

 6. FANTA LEMON ZERO

  De citroensmaak in Fanta Zero Lemon geeft een verfrissende smaaksensatie en dan heb je ook nog het voordeel dat het geen calorieën bevat!

 7. FANTA STRAWBERRY KIWI ZERO

  Fanta Strawberry Kiwi Zero; de geweldige smaak van aardbei en kiwi samen in een lekkere verfrissende frisdrank, met zoetstoffen

 8. FANTA ZERO POMELO

  Fanta Zero Pomelo: een light frisdrank met de originele smaak van lichtzoete, verfrissende citrus. Gemaakt uit een samenstelling van pomelo-sap en sprankelend water.