Ontdek de verrassende smaken van FÏNLEY

Volwassen smaakpapillen zijn veeleisend. Daarom bestaat elk FÏNLEY-recept uit een delicate mix van verrassende smaken. Zelfs de meest ervaren smaakpapillen zullen deze subtiele combinaties niet kunnen weerstaan. Probeer een van de verrassende FÏNLEY smaakcombinaties.

 1. Bitter Lemon

  FÏNLEY Bitter Lemon: een koolzuurhoudende en niet-alcoholische dorstlesser voor volwassenen met een bitterzoete citroensmaak. Fïnley Bitter Lemon is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 2. Tonic

  Een klassieke tonic met een milde, bittere smaak, speciaal ontwikkeld om puur te drinken. Fïnley Tonic is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 3. Ginger Ale

  Ginger Ale is de perfecte mix van zoet en bitter. De heerlijke dorstlesser voor elk moment van de dag. Fïnley Ginger Ale is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 4. Zero Tonic

  Met Fïnley Zero Tonic geniet je van de frisse mix van sprankelend water en kinine zonder suiker. Heerlijk verfrissend en dorstlessend. Fïnley Zero Tonic is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 5. Citroen & Vlierbloesem

  Ervaar de natuurlijke smaak van FÏNLEY citroen-vlierbloesem. Een verfrissende, niet-alcoholische en caloriearme drank voor volwassenen.

 6. Pompelmoes & Bloedsinaasappel

  Ervaar de natuurlijke smaak van FÏNLEY bloedsinaasappel-pompelmoes. Een verfrissende, niet-alcoholische en caloriearme drank voor volwassenen.

Drink Fïnley puur. De lekkerste.