Ontdek de verrassende smaken van FÏNLEY

Volwassen smaakpapillen zijn veeleisend. Daarom bestaat elk FÏNLEY-recept uit een delicate mix van verrassende smaken. Zelfs de meest ervaren smaakpapillen zullen deze subtiele combinaties niet kunnen weerstaan. Probeer een van de verrassende FÏNLEY smaakcombinaties.

 1. Bitter Lemon

  FÏNLEY Bitter Lemon: een koolzuurhoudende en niet-alcoholische dorstlesser voor volwassenen met een bitterzoete citroensmaak. Fïnley Bitter Lemon is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 2. Tonic

  Een klassieke tonic met een milde, bittere smaak, speciaal ontwikkeld om puur te drinken. Fïnley Tonic is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 3. Ginger Ale

  Ginger Ale is de perfecte mix van zoet en bitter. De heerlijke dorstlesser voor elk moment van de dag. Fïnley Ginger Ale is verkrijgbaar in horeca in een fles van 200ml.

 4. Jazzy Ginger

  Ervaar de heerlijke smaak van Fïnley Jazzy Ginger. Een unieke kruidenmocktail met scherpe gember notes. Een verfrissende, niet-alcoholische frisdrank voor volwassenen.

  <font color="#FFFFFF">Ervaar de heerlijke smaak van Fïnley Jazzy Ginger. Een unieke kruidenmocktail met scherpe gember notes. Een verfrissende, niet-alcoholische frisdrank voor volwassenen.</font>

 5. Fruit Punch

  Ervaar de fruitige smaak van Fïnley Fruit Punch. Een heerlijke mix van ananas, komkommer en munt. Een verfrissende, niet-alcoholische en caloriearme drank voor volwassenen.

Drink Fïnley puur. De lekkerste.