Hoe werkt Scan a Fuze Tea?

Wil je meer weten over Scan a Fuze Tea? Check hieronder antwoorden op vragen.

Wat is Scan a Fuze Tea?

Scan a Fuze Tea is een online-platform van The Coca-Cola Company. We hebben een toffe winactie waar je aan kunt deelnemen met een Fuze Tea product. Je kan meedoen met de actie door op de ‘Scan a Fuze Tea’ button te klikken en een foto van je Fuze Tea te maken.

Welke producten geven je toegang?

Je krijgt toegang tot deze actie via alle type verpakkingen en alle smaken van Fuze Tea.

Hoe scan ik een Fuze Tea?

Het scannen van een Fuze Tea doe je met de camera van je smartphone. Als je op de ‘Scan a Fuze Tea’ button klikt, opent de camera op je telefoon en kun je een foto van je Fuze Tea maken. Let bij het maken van de foto goed op de volgende instructies:

   1.   Zorg voor voldoende licht. Donker wordt slecht herkend, dus zorg ervoor dat er voldoende licht op je Fuze Tea schijnt.

   2.   Breng je Fuze Tea goed in beeld. Je Fuze Tea wordt het best herkend wanneer deze schermvullend op in beeld staat.          Fotografeer je Fuze Tea dus van zo dichtbij mogelijk, maar let op dat het hele product nog wel volledig in beeld is!

   3.    Breng je Fuze Tea in beeld op een rustige achtergrond. Een effen achtergrond werkt veel beter dan drukke                         omgevingen met veel kleur en licht.

   4.  Maak geen gebruik van je flitster. Soms kan de felle reflectie van de flitser het product haast onherkenbaar maken.               Probeer het dan eens zonder flits.

Hoe kan ik meedoen?

Door je Fuze Tea te scannen maar je kan op toffe prijzen, zoals een maand- of jaarabbonement op Spotify, een Marshall headphone en een Marshall muziekbox. Nadat je gescand hebt, maak je je deelname definitief door in te loggen of een account aan te maken.

Kan ik meerdere keren meedoen?

Dat kan! Je kunt elke dag opnieuw een Fuze Tea scannen een meedoen. Heb je een prijs gewonnen? Dan mag je niet nog een keer meedoen. Je kan maximaal 1 prijs per persoon winnen.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via 0800-262 226 52 of cocacolanl@coca-cola.com.