Zo heb je ijsthee nog nooit geproefd

Fuze Tea is ijsthee zoals je die je nooit hebt geproefd. Dat komt door de combinatie van bijzondere en onverwachte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van thee-extract, perziksap en hibiscus aroma? Ook fijn: het is caloriearm. En tot slot is het gemaakt van duurzaam geteelde thee én is de verpakking 100% recyclebaar.

 

Open de factsheet

 1. Green Tea

  Fuze Tea Green Tea is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee-extracten en een natuurlijke citroensmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 2. Sparkling

  Fuze Tea Black Tea Sparkling is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van thee-extracten en een natuurlijke citroensmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 3. Black Tea Peach Hibiscus

  Fuze Tea Black Tea Peach Hibiscus is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van zwarte thee-extracten met perziksap en een verfijnde smaak van hibiscus. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 4. Black Tea Apple Cinnamon

  Fuze Tea Black Tea Apple Cinnamon is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Het is een speciale limited-edition die alleen in de winter te verkrijgen is. Wat deze Fuze Tea zo bijzonder maakt, is dat je deze variant zowel warm als koud kunt drinken!

 5. Green Tea Mango Chamomile

  Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee- en kamille-extracten en een natuurlijke mangosmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 6. Black Tea Lemon Lemongrass

  Black Tea Lemon Lemongrass is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van thee-extracten met citroen- en citroengrassmaak.

 7. Green Tea Lime Mint

  Fuze Tea Green Tea Lime Mint is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee- en muntextracten, met munt- en limoensmaak.

Fuze Tea en duurzaamheid

We zijn er trots op dat op alle Fuze Tea-verpakkingen het Rainforest Alliance Certified™-logo staat. Dit betekent in het kort dat er op de verpakking een symbool - de groene kikker - staat die voor herkenbaarheid zorgt. Maar wat betekent die kikker nu precies?

De Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie, opgericht in 1987, die zich inzet voor een toekomst waarin de natuur wordt beschermd en de biodiversiteit floreert, boeren, arbeiders en gemeenschappen goed in hun levensonderhoud kunnen voorzien en duurzaam landgebruik en verantwoorde bedrijfsvoering de norm zijn. Om dit te bereiken, zet de Rainforest Alliance zich ervoor in om landbouwmethoden, bedrijfsvoering en consumentengedrag te veranderen.

Lees verder

Fuze Tea-verpakkingen zijn Rainforest Alliance Certified™

Play social