Fuze Tea in Nederland

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het ijsthee merk is sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle smaakvarianten van Fuze Tea zijn caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker en gemaakt van duurzaam ingekochte thee. In Nederland is het drankje verkrijgbaar in 8 heerlijke smaakvarianten: Black Tea Peach Hibiscus, Black Tea Peach, Black Tea Lemon Lemongrass, Black Tea Sparkling,  Green Tea, Green Tea Mango Chamomile en Green Tea Lime Mint en de nieuwe smaak Green Tea Blueberry Jasmine. Stuk voor stuk verrassende ijstheesmaken waardoor je alles om je heen heel even vergeet.

Fuze Tea meerdere smaken
Fuze Tea getrokken thee

Getrokken thee, wat betekent dat?

Vanaf dit jaar gaan alle Fuze Tea varianten over op een vernieuwd recept, met een geconcentreerde infusie van theeblaadjes, oftewel getrokken thee. Dat betekent dat het gedroogde thee-extract wordt vervangen door een geconcentreerde infusie van theeblaadjes. Dat verandert niets aan de heerlijke smaak van Fuze Tea, die blijft zoals je gewend bent. De kleur van de ijsthee is nu iets lichter. Dankzij de nieuwe formule en verpakking krijgt Fuze Tea een natuurlijkere uitstraling. De thee die we gebruiken voor onze dranken is afkomstig van Rainforest Alliance Certified™-theeproducenten. Dit keurmerk staat voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud van gebieden waar regenwoud groeit. Rainforest Alliance beschermt ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn.

Duurzame verpakking

De Fuze Tea verpakking is in 2020 flink aangepakt en verduurzaamd. Als een van de eerste merken van Coca-Cola in Nederland worden de PET-flessen van Fuze Tea gemaakt van 100% gerecycled plastic. De van origine groene flessen zijn transparant geworden. Door te kiezen voor transparante flessen, kunnen we op grote schaal en met een continue stroom transparante PET-flessen inzamelen en inzetten als grondstof voor nieuwe verpakkingen. Dit geldt voor ruim 26 miljoen flessen per jaar en dat betekent een besparing van ruim een half miljoen kilo nieuw plastic in Nederland. Alle verpakkingen zijn en blijven 100% recyclebaar, dus ook het label en de dop.

Fuze Tea duurzame verpakking
Fuze Tea zomerse limited edition: Fuze Tea Blueberry Jasmine

Zomerse limited edition: Fuze Tea Blueberry Jasmine

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en alle bloemen zijn weer volop in bloei. Word jij ook gelukkig bij die gedachte? Ontdek de nieuwe smaak van Fuze Tea met een heerlijk zonnige uitstraling: Fuze Tea Blueberry Jasmine. De combinatie van groene thee, bosbessen en jasmijn geeft het drankje een zomerse smaaksensatie voor ieder moment. De nieuwe variant is verkrijgbaar in 400 ml en 1,5 liter. Net zoals alle andere smaken van Fuze Tea is ook deze variant caloriearm (19kcal per 100ml). Dus relax, neem even pauze en geniet van een zomers moment.

 1. Green Tea

  Fuze Tea Green Tea is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee-extracten en een natuurlijke citroensmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 2. Sparkling

  Fuze Tea Black Tea Sparkling is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van thee-extracten en een natuurlijke citroensmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 3. Black Tea Peach Hibiscus

  Fuze Tea Black Tea Peach Hibiscus is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van zwarte thee-extracten met perziksap en een verfijnde smaak van hibiscus. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 4. Green Tea Blueberry Jasmine

  Geniet van de zon en kom tot rust met deze Fuze Tea Green Tea Blueberry Jasmine van verfijnde getrokken thee van verfrissende groene theeblaadjes, de zoete smaak van bosbessen en het subtiele aroma van jasmijn. Fuze Tea is laag in calorieën en gezoet met suikers en zoetstoffen. Onze heerlijke theebladeren halen we uitsluitend van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages -die o.a. natuurlijke bronnen en wilde dieren helpen te beschermen. De allerbeste thee is gebrouwen, dus als je wat bezinkels of kleine kleurverandering opmerkt, geen zorgen... dat is puur natuur.

 5. Green Tea Mango Chamomile

  Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee- en kamille-extracten en een natuurlijke mangosmaak. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract.

 6. Black Tea Lemon Lemongrass

  Black Tea Lemon Lemongrass is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van thee-extracten met citroen- en citroengrassmaak.

 7. Green Tea Lime Mint

  Fuze Tea Green Tea Lime Mint is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten voor een frisse, eigentijdse ijsthee. Een verrassende FUSIE van groene thee- en muntextracten, met munt- en limoensmaak.

Fuze Tea en duurzaamheid

We zijn er trots op dat op alle Fuze Tea-verpakkingen het Rainforest Alliance Certified™-logo staat. Dit betekent in het kort dat er op de verpakking een symbool - de groene kikker - staat die voor herkenbaarheid zorgt. Maar wat betekent die kikker nu precies?

De Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie, opgericht in 1987, die zich inzet voor een toekomst waarin de natuur wordt beschermd en de biodiversiteit floreert, boeren, arbeiders en gemeenschappen goed in hun levensonderhoud kunnen voorzien en duurzaam landgebruik en verantwoorde bedrijfsvoering de norm zijn. Om dit te bereiken, zet de Rainforest Alliance zich ervoor in om landbouwmethoden, bedrijfsvoering en consumentengedrag te veranderen.

Lees verder

Fuze Tea-verpakkingen zijn Rainforest Alliance Certified™

Play social