5 eigenschappen waaraan je je BFF herkent

 

In ons leven komen we een hoop mensen tegen. Lieve mensen, mooie mensen, irritante mensen, mensen die je graag snel weer vergeet… People come and go. Maar er is er één, die er altijd is. Door dik en dun. Die je door elke gestrande liefde, elke gênante gebeurtenis, elke onzekerheid heen sleept. Dat is je one and only BFF, je best friend forever, degene die je kent als geen ander. Heb je er een? Dan herken je vast deze 5 eigenschappen van jullie vriendschap.

 


1) Jullie staan altijd voor elkaar klaar
Of je nou gedumpt bent, je gedoe hebt met je ouders of je gewoon zelf een domme actie hebt uitgehaald, je BFF is er. Altijd. Zonder vragen te stellen. Je bestie kent je zó goed, dat hij of zij soms al voor je het zelf doorhebt weet dat je hulp nodig hebt. Bovendien heeft je BFF altijd een antwoord en weet hij of zij precies wat je nodig hebt om je beter te voelen. Als beste vrienden heb je altijd een oplossing voor elkaars troubles.

2) Jullie roddelen niet over elkaar
Er wordt een hoop geroddeld op school of in de vriendengroep, maar je BFF zal nooit een kwaad woord over je spreken. En als iemand het maar waagt om over jou te roddelen, veegt hij of zij dit meteen van tafel. Je kan erop vertrouwen dat je geheimen veilig zijn bij je allerbeste vriend of vriendin. En andersom is dit natuurlijk ook zo.

3) Jullie hebben humor die niemand anders snapt
Hij of zij hoeft maar één woord te zeggen: ‘die pizza!’ en jullie gaan allebei he-le-maal stuk. Tot irritatie van andere vrienden om jullie heen. Je BFF is de persoon die je tagt onder memes die niemand anders leuk vindt, die onvoorwaardelijk meedoet met al je pranks en die precies weet van welke plaatjes, liedjes of filmpjes jij vrolijk wordt.

4) Jullie zijn altijd eerlijk tegen elkaar
Omdat jullie vriendschap zo hecht is, is het niet nodig om tegen elkaar te liegen. Ook niet om dingen mooier te maken dan ze zijn. Als je BFF je nieuwe outfit niet mooi vindt, kan hij of zij dat gewoon zeggen en lachen jullie erom. Je weet dan ook dat het écht zo is. Je BFF confronteert je als het nodig is, en zal je altijd de waarheid vertellen. Daar kun je op vertrouwen.

5) Jullie kunnen goed ruzie maken
Het kan natuurlijk voorkomen dat jullie elkaar ondanks alles toch verkeerd begrijpen, of dat je toch boos wordt als je BFF zegt dat je nieuwe schoenen niet mooi zijn. Gelukkig kun je daarom gewoon ruzie maken zonder dat dit het einde van de vriendschap betekent. Jullie hebben zo’n goede band dat jullie vriendschap wel tegen een stootje kan. De vriendschap met je BFF is onvoorwaardelijk, alsof het een soort broer of zus is.

 

We hebben nog veel meer voor je!