5 vragen aan de cast van Coolbox

YouTubers Bradley Braafhart, Jeroen van Holland, Marije Zuurveld en Gerenzo Slingerland vormen samen Coolbox. Je kent ze wellicht van hun wekelijkse video’s op CokeTV, waarin ze alledaagse situaties hacken en hier een leuke twist aan geven.

In het kader van de zomeractie van Coca-Cola kunnen Coolbox-fans een weekend in het CokeTV beach house winnen, mét de Coolbox cast. Wij vroegen hen alles wat je van hen én over de actie wilt weten!

 

Eerst even voorstellen, wie zijn jullie?

Gerenzo: We zijn vier vrienden die het leuk vinden om te vloggen. In augustus vorig jaar vroeg Coca-Cola ons om dit voor CokeTV te gaan doen en sindsdien vormen wij samen Coolbox!

 

Tijdens de zomeractie van Coca-Cola maak je kans op een reis naar een droombestemming. Welke rol spelen jullie in deze campagne?

Gerenzo: Wij gaan met de winnaars een waanzinnig zomerweekend beleven van 11 t/m 13 augustus op Ibiza.
Jeroen: Via onze vlogs vanaf Ibiza kun je op de hoogte blijven van alle avonturen. 
Marije: Er zijn straks negen winnaars en die mogen allemaal een introducee meenemen. Zij kunnen ons en CokeTV YouTubers van andere landen dan ontmoeten op Ibiza! 

Jullie hebben alvast een sneak peek mogen nemen in het epic beach house op Ibiza. Vertel, hoe was dat?

Bradley: Mijn eerste indruk was: “Wow, wat groot én wat een uitzicht!”.
Marije: Gerenzo en ik kwamen vanuit het water aan. Dus wij zagen eerst alleen een grote klif met een eindeloze trap. Toen we eindelijk die trap op waren, zagen we het huis. Het is echt mega mooi! Bradley: Wij kwamen gewoon door de voordeur. Dan zie je de tuin, de grote witte pilaren. Super indrukwekkend. Echt high class als je daar woont.
Jeroen: Vanaf de voordeur kun je helemaal door het huis heen kijken, door de huiskamer, over het zwembad helemaal naar de zee. De tuin is enorm, met een groot zwembad en dan die enorme klif.
Bradley: Ik voelde me echt een rockster daar!

Uit onderzoek van Coca-Cola blijkt dat het merendeel van de jongeren (81,3%) tijdens hun vakantie het liefst op het strand of aan het zwembad ligt. Staan er ook nog activiteiten op de planning tijdens het weekend?

Bradley: Zeker, maar wat precies is voor ons nog een verrassing.
Marije: Ik denk toffe activiteiten zoals een ritje op de bananenboot, duiken en zwemmen.
Gerenzo: Maar ook genoeg chillen, een combinatie van actief zijn en relaxen. Lekker aan het zwembad liggen en naar het strand! 

Wat is het allereerste wat jullie gaan doen als jullie op Ibiza aankomen?

Marije: M’n bikini aantrekken en gelijk het zwembad in.
Bradley: Genieten van de zon met een Coca-Cola frozen, het is zomervakantie

 

 

 

Meer lezen?