Britt (16) won een reis naar Ibiza! Ook winnen? Je hebt nog 3 weken...

Britt (16) is verpleegkundige in opleiding en heeft met de zomerwinactie van Coca-Cola een reis gewonnen naar het Ibiza Beach House! We spraken haar over haar bijzondere reisje.

 

Wanneer hoorde je dat je gewonnen had?

4 weken geleden ongeveer, totaal onverwachts. Ik kreeg een mailtje met dat ik gewonnen had en ik moest het echt tien keer lezen voordat ik geloofde wat er stond.

 

Hoe voelde dat?

Echt ongelooflijk dus. Ik had het totaal niet verwacht. Ik rende meteen naar beneden om het tegen m’n ouders te zeggen en om al mijn vriendinnen te appen.

 

Doe je wel eens vaker mee aan winacties?

Nee, eigenlijk niet. Dit was echt eigenlijk één keer proberen en meteen raak. Daarom was het ook zo onverwachts, denk ik.

 

Met wie ga je?

Ik neem mijn zus mee. Ik had eerst een vriendin gevraagd, maar die mocht niet van haar ouders. Maar mijn zus en ik kunnen erg goed met elkaar opschieten, dus ik heb er heel veel zin in om samen met haar te gaan.

 

Waar kijk je het meest naar uit?

De zaterdag hebben we een heel programma, en dan krijgen we onder andere de YouTubers van Coolbox te zien. Daar heb ik echt enorm veel zin in. Maar sowieso in de hele reis natuurlijk!

 

Wat zou je zeggen tegen anderen die zo’n prijs ook wel willen winnen?

Doe gewoon mee! Ik dacht ook altijd “ik win toch nooit wat”, maar je weet dus maar nooit!  

 

Wil jij ook zo’n mooie reis winnen naar een relaxte zomerbestemming? De actie loopt nog 3 weken… Kijk dus snel onder de dop van je Coca-Colaflesje, voer de actiecode in en sleur je vriend/vriendin mee naar de mooiste plekken op de wereld!

Meer lezen?