Tomas (27) won een reis naar Venetië! Ook winnen? Je hebt nog tot 31 augustus…

Wanneer hoorde je dat je gewonnen had?

Aantal weken geleden. Ik had een paar codes ingevuld, en er verder niet zoveel bij stilgestaan. Maar een paar dagen later zat ik op de bank tv te kijken, en toen zag ik op m’n telefoon dat ik een email van Coca-Cola binnen had. Ik dacht eerst dat het reclame of zo was, maar toen stond er dus dat ik die reis gewonnen had. 

 

Hoe voelde dat?

Toen was ik wel blij natuurlijk, haha. Ik belde als eerste mijn vrienden. Om ze jaloers te maken. En mijn vriendin natuurlijk, die zat op dat moment in Amerika. Ik ga samen met haar dus we moesten dat snel even regelen!

 

Doe je wel eens vaker mee aan winacties? 

Zelden. Ik heb er eigenlijk nooit vertrouwen in dat ik zoiets win, dus het kwam nogal als een verrassing. Ik drink samen met mijn collega op kantoor elke dag een blikje cola. Zij voert nog steeds braaf elke dag die codes in, maar ze heeft nog niet gewonnen en is enorm jaloers, haha. Ik heb er zelf misschien iets van vijf ingevoerd.

 

Waar kijk je het meest naar uit? 

Ben al wel eens eerder in Venetië geweest, maar nooit lang genoeg eigenlijk. Ik dacht telkens dat ik daar was van ‘hier wil ik een keer langer heen’, maar dat kwam er nooit zo van. Ik kijk heel erg uit naar het relaxen. We hebben een mooi hotel met uitzicht over de lagune. Het lijkt me heerlijk om daar ‘s ochtends wakker te worden.

 

Wat zou je zeggen tegen anderen die zo’n prijs ook wel willen winnen?

Blijven proberen. Ik had het ook niet verwacht. 

 

Wil jij ook zo’n mooie reis winnen naar een relaxte zomerbestemming ? De actie loopt nog 2 weken… Kijk dus snel onder de dop van je Coca-Colaflesje, voer de actiecode in en sleur je vriend/vriendin mee naar de mooiste plekken op de wereld!

 

We hebben nog veel meer voor je!