Herfstdip

Coca‑Cola geeft je enkele tips om de herfst goed door te komen.

 Denk je iedere dag terug aan de mooie zomer en sluit je jezelf het liefst de hele dag op in je kamer? Niet nodig! Coca-Cola helpt je de herfst door met een paar uit je herfstdip-tips.

 

Herfstdip

In de zomer voel je je vaak goed. Dat komt niet alleen omdat je vakantie hebt, nee, maar omdat je veel zonlicht pakt! Ieder mens heeft per dag eigenlijk een halfuur aan zonlicht nodig. In de herfst en winter is het koud, sneller donker en blijf je vaak liever binnen… niet doen dus! Ga er in de pauze even lekker uit, pak een terrasje nu het nog kan: daar voel je je beter door.

Het heeft even geduurd tot Halloween zich ontpopte tot het feest zoals we het nu kennen: in de 19e eeuw waren het Ierse migranten die de tradities meenamen naar Amerika, waar het nog altijd uitgebreid gevierd wordt. En inmiddels wordt Halloween ook in Nederland steeds groter...

Wat helemaal goed is, is bewegen in de zon. Je lichaam heeft eigenlijk elke dag een halfuur beweging nodig, of het nu zomer of herfst is. Een rondje lopen of naar school fietsen kan dus al genoeg zijn, maar meer inspanning is nog beter: tijdens het sporten maak je het hormoon endorfine aan, waardoor je je beter gaat voelen. Win-win!

Als je eenmaal klaar bent met sporten, of met een lange school- of werkdag, dan kan je lekker gaan ontspannen. Bank, popcorn, Coca-Cola zero sugar, een dekentje en een fijne film: zo kom je die herfst wel door! Even niks doen is overigens ook best wel goed wanneer je niet eens actief bent geweest hoor, iedereen knapt op van een een beetje rust op z’n tijd.

En als je het allemaal echt niet meer ziet zitten, ach, het is al bijna december! De mooiste maand van het jaar is dichterbij dan je denkt, en onze kersttruck dus ook. Weten waar die rondrijdt, of in de tussentijd gave prijzen winnen? Check onze social media. Cheers!

We hebben nog veel meer voor je!