Lente

Best lekker he, die voorjaarszon! Behalve als je ervan moet genieten terwijl je in de klas zit en naar een saai verhaal van die ene stomme docent zit te luisteren. Goed nieuws: aan iedere schooldag komt een eind. En dan? Vier dingen die je weer kunt doen nu het (bijna) lente is!

De stad in

Warmer weer, meer zon en in elk geval een paar maanden zonder sneeuw en ijs: een uitstekende reden om je kledingkast opnieuw te vullen. Weg met de dikke truien, sjaals, laarzen en mutsen. Het is bijna lente, en zo gaan we ons kleden ook.

Dagjes weg

Die zon is leuk, maar leuke dingen doen in de zon is nog veel leuker. Goed nieuws: alle pretparken openen hun deuren weer! Van Walibi tot Slagharen tot de Efteling: alle achtbanen zijn weer opgepoetst en helemaal klaar om je het uit te laten schreeuwen van de spanning. Enne, wij geven hier en daar tickets weg via Twitter, Instagram en Facebook! Lekker volgen dus.

Mensen kijken

Ja, als je toch buiten bent: kies een fijn terras uit, ga lekker zitten en kijk naar alles en iedereen die voorbij loopt. Coca-Cola voor je neus en lekker commentaar leveren terwijl je ook nog een beetje bijkleurt in de voorjaarszon. Wat wil je nog meer?

Zomerbucketlist

Eh, ja, weet je: die lente is leuk, maar een zomer vol vakantie is natuurlijk nog veel leuker. Droom vast weg, kijk vooruit en schrijf de dingen op die je ab-so-luut wil doen. Waterpistolenbattle met wildvreemden? Check. Festivalletje pakken? Doen. Onvergetelijke vakantie vieren? Ga d’r voor.

De zon is terug, enjoy!

We hebben nog veel meer voor je!