Meivakantie!

Ah, de meivakantie. Wat waren we er na die lange winter weer aan toe met z’n allen. En het fijne is: na deze vakantie is het nog maar een paar weken tot de zomervakantie! Wat ga jij deze weken doen, of weet je dat nog niet? Wij maakten alvast een to-dolijstje, zo wordt iedere dag een succes. Klaar? Go!

 

Chillen

Het eerste wat je moet gaan doen is, natuurlijk… CHILLEN. Als een gek. Je hebt er tenslotte weer een paar zware, saaie of juist heel intense schoolweken op zitten en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Wees lief voor jezelf en duik het park in, pak een achtbaan of verwen jezelf gewoon met een dag he-le-maal niets doen. Je hebt het verdiend.

 

Mooi weer

Best wel fijn aan de voorjaarsvakantie: het is volle bak lente en je hebt ineens alle tijd om daarvan te profiteren. De buitenbaden gaan weer open, terrassen draaien weer op volle toeren en als dat allemaal teveel van het goede is kan je ook gewoon lekker binnen blijven met de ramen wagenwijd open. De jurkjes, korte broeken en shirts kunnen weer uit de kast: geniet!

 

Koningsdag

Een van de hoogtepunten van de voorjaarsvakantie is natuurlijk… KONINGSDAG! Overal oranje, overal feest, overal wat te doen. Gebruik Koningsdag om je oude troep te verkopen, doe gek op een boot of dans op een van de honderd festivals. Misschien kom je ons ook nog wel tegen.

 

Leren

Ehm, ja, we horen je denken: wat nou als je examens eraan komen? Dan ziet het leven er nu misschien iets anders uit, maar ook leren kan buiten of met de ramen open. En zeg nou zelf: hard studeren verdient een harde beloning, dus vergeet vooral niet dat je soms even de relaxmodus in gaat om weer tot rust te komen. Je kunt het. Beloofd.

 

Zin in? Wij wel. Geniet van je vakantie en neem soms een ijskoude Coca-Cola, dat maakt het vakantiegevoel nog net even wat fijner. Enjoy!

We hebben nog veel meer voor je!