Valentijn

Vlinders, verkering of gewoon een vrij avondje: het is weer Valentijnsdag! En of je het nu leuk vindt of niet, het gaat vandaag echt even over de liefde. Of alles wat erop lijkt. Misschien zoek je nog een manier om je crush te verrassen, misschien wil je je wel even helemaal afzonderen van de hele wereld. Een paar tips van de Coca-Cola Cupido’s voor een onvergetelijke 14 februari!

 

Dus jij hebt een crush die je graag wil verrassen, maar je weet niet hoe? Draai het dan even om en bedenk hoe jij verrast zou willen worden. Met een geinig berichtje via insta, snap of whatsapp? Via een ‘ouderwetse’ kaart door de brievenbus? Een roos op school? De mogelijkheden zijn eindeloos, aan jou de zware taak om de juiste manier te vinden.

En laat dan meteen even goed weten wat je van je actie verwacht: wil je verkering? Een keertje afspreken? Heb je geen idee? Geeft niks: maar misschien is het goed om het daar relatief snel over te hebben, voor je hele liefdesplan in de soep loopt…

Cupido heeft raak geschoten! Yes! Maar wat nu? Heb je al een plan? Ga je meteen afspreken, of eerst wat chatten? Ook hier: bedenk vooraf een beetje hoe je dat voor je ziet en ga er vooral niet meteen van uit dat jullie je hele leven samen door gaan brengen. Kies een leuke film uit, koop een bak popcorn en geniet in Pathe, of ga gewoon een stukje wandelen door de sneeuw (als dat er nog ligt…). Eigenlijk is alles leuk, zolang jullie allebei leuk zijn.

Oh, enne, wees hoe dan ook een beetje lief voor elkaar. Dus ook wanneer je een liefdesboodschap ontvangt van iemand die je eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Zeg het eerlijk, dat is het allerbelangrijkst, maar heb ook een beetje begrip voor iemand die moeite heeft gedaan om je te verrassen. Misschien is het geen goed idee om het aan alles en iedereen te vertellen…

Hoe dan ook: doe leuke dingen, maak er wat van, of trek je gewoon lekker terug voor een avondje met jezelf en je favoriete serie. Dat is ook gewoon een soort liefde. Succes!

We hebben nog veel meer voor je!