De vijf manieren om bedankt te zeggen

Moeite met het bedanken van jouw kerstheld? Hoeft niet als je deze vijf tips gebruikt.

 

 

Ah, december, volgens velen de mooiste tijd van het jaar. De tijd van korte dagen, lichtjes in het donker, cadeautjes overal, dicht tegen elkaar aan kruipen onder de kerstboom, en van… mensen bedanken. Helden die iets voor je hebben betekend dit jaar, of juist voor iemand anders, helden die er keer op keer weer in slagen om een fantastisch kerstfeest mogelijk te maken. Kersthelden!

 

Zeg het!

De makkelijkste manier om iemand te bedenken lijkt natuurlijk om het ‘gewoon’ tegen iemand te zeggen. Lijkt. Veel mensen vinden het nog best wel een stap om iemand op een oprechte manier te bedanken, maar iedereen kan het. Gewoon proberen: een welgemeend ‘dankjewel’ terwijl je diegene in de ogen kijkt. Probeer maar!

 

Iemand mee uit nemen

Wil je een bedankje-deluxe geven? Ga er lekker op uit met z’n twee! Neem je kerstheld mee naar een fijne film in Pathé, Duik samen een museum in of ga ergens uitgebreid dineren terwijl je lekker vooruit kijkt naar de feestdagen. En het fijne is… je hebt zelf ook nog een leuke dag.

 

Kerstkaart sturen

Cliche, cliche… maar daarom niet minder leuk. Hoe gaaf is het om een kaartje te ontvangen? Stiekem blijft een kaartje een van de mooiste vormen om een glimlach bij iemand op het gezicht te toveren. En dat is wat je wil, helemaal rond de kerstdagen. Bedank jouw kerstheld, stuur een kaartje!

 

Toast

Wil je voor het verrassingselement gaan? Wacht tot het kerstdiner, sta op, hef het glas en spreek een paar mooie woorden. Niet veel mensen durven dit, dus hoe leuk is het als jij het wel doet! Bereid een paar dingetjes voor, schrijf desnoods een korte speech uit en vertel iedereen hoe fijn je het vindt dat je kersthelden er zijn en wat ze allemaal voor je hebben betekend. Dan smelt iedereen weg, hoor...

 

Zeg het met Coca-Cola!

En wil je nou iemand helemaal in kerststijl verrassen, doe dat dan via ons kerstplatform! Creëer je eigen kerstboodschap en stuur hem naar jouw kerstheld. Deel ‘m via Facebook, Twitter, Instagram of WhatsApp en laat weten dat je hem of haar zo waardeert. Check bedankjouwkerstheld.cocacola.nl!

We hebben nog veel meer voor je!