Zo kom je de laatste weken van de winter door

Koud he? Gelukkig worden de dagen al langer, de nachten korter en ben je op precies de goede plek beland om je winterdip vaarwel te zeggen. Op naar de zomer!

 

Want in de zomer voel je je vaak goed. Logisch, zou je denken, want het is mooi weer en je hebt vakantie en wat is er fijner dan dat? Nouja, voor je lichaam is het vooral belangrijk dat je iedere dag voldoende zonlicht pakt.  Ieder mens heeft per dag een half uurtje aan zonlicht nodig om helemaal goed te functioneren. In deze koude en donkere wintermaanden gaat dat dus wat lastiger, maar laat je niet tegenhouden en stap zo nu en dan naar buiten om wat energie te tanken. Makkie!

Eropuit

Als je toch buiten bent: ga voor een stevige wandeling of een hardlooprondje! Je lichaam heeft beweging nodig, hoe graag je misschien ook wel op je bank wil liggen. Dus hup, in de benen, dan kan je daarna dubbel en dwars genieten van een welverdiend avondje bingen.

En als dat je dat dan weer te saai vind: ga er dan lekker op uit! Kies een fijne film uit in Pathe, dompel je onder in de sprookjesachtige Winter Efteling, waai een dagje lekker uit aan het strand… alles kan.

Maar misschien is denken aan de zomer wel het fijnste om te doen. Plan je vakantie alvast, of maak een happy fotoboek met de mooiste plaatjes van afgelopen jaar. Zo kom je vanzelf in de stemming, en voor je het weet zit je weer in de stralende zon met een ijskoude Coca-Cola op het terras.

We hebben nog veel meer voor je!