Geniet van de nieuwe verbeterde smaak!

Coca‑Cola maakt al 130 jaar de lekkerste frisdrank ter wereld. We weten hoe belangrijk smaak is. En als tijden veranderen, wat doen we dan? Precies waar we goed in zijn! We maken een lekkere frisdrank die perfect past bij jouw wensen en die van ons. Daarom lanceren we Coca‑Cola zero sugar. Met die heerlijke smaak van Coca‑Cola, maar zonder suiker.

Smaak meer zoals Coca‑Cola

De nieuwe verbeterde smaak lijkt nog meer op Coca‑Cola dankzij de vernieuwde verpakking. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de nieuwste variant nog meer smaakt zoals Coca‑Cola. De nog lekkerdere opvolger van Coca‑Cola Zero is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. 

Coca-Cola zonder suiker
Nieuwe verpakkingen Coca-Cola zero sugar

De nieuwe Coca-Cola zero sugar smaakt niet alleen meer zoals Coca-Cola. Op de verpakking van de nog lekkerdere opvolger van Coca-Cola zero gebruiken we de iconische rode disk met Coca-Cola logo, zodat ook deze nog meer lijkt op de Coca-Cola verpakking.

 

VAN NEDERLANDSE BODEM

Leuk weetje is dat het merendeel van de Coca-Cola zero sugar, van Nederlandse boven komt. We produceren deze lekkere drank onder andere in de vernieuwde Coca-Cola fabriek in Dongen, waar we gebruik maken van lokale ingrediënten, zoals water uit onze  eigen bron De Wildert.

Er is nog meer!

#TASTETHEFEELING

Content is Loading