Het festivalseizoen is gestart!

Bekijk onze checklist van wat je deze festivalzomer zeker moet doen!

 

 

Klaar? GO! De festivalzomer is van start en wij zijn er helemaal klaar voor. Jij ook? Vast, maar check voor je afreist nog even onze festivaltips. Is leuk. Beloofd.

Doe een dutje

Ja, echt. Het is goed voor je. Ook al is het maar een halfuurtje. Tussen alle dansjes, spontane feestjes en andere leuke dingen door is het zooo lekker om even bij te slapen. Dat klinkt in eerste instantie misschien als zonde van je tijd, maar eh, zie het als een investering om later op het festival een nog betere tijd te hebben. Bang dat je iets mist? Ach, dat hebben we allemaal, dat heet FOMO: Fear Of Missing Out. Natuurlijk draait het festival door, maar wat je niet meemaakt, kan je ook niet missen. Zzzzzzzz...

Fix een gewoon goede tent

Er is altijd die ene vriend die meelift op het tentsucces van anderen. ‘Sorry jongens, ik kon geen tentje meer regelen!’ Voor je het weet lig je met zijn vieren bil aan bil in een tweepersoonstent. Is dat leuk? Nee! Zorg dat jij die persoon niet bent en fix je tent (of een camper, een bij voorkeur een rode, met de letters COCA-COLA op de zijkant). Dat is beter voor iedereen. O, en houd het een beetje sober. Kamperen is niet altijd even leuk en comfortabel, maar als tienduizend mensen het allemaal niet even leuk en comfortabel hebben, valt het eigenlijk best wel weer mee.

Wees aardig tegen het personeel

Dat je naar een festival gaat om plezier te hebben, is iets dat zeker is. Maar er zijn ook mensen op een festival die er staan om jou dat pleziertje te gunnen.Zo’n festival kent honderden werknemers die voor speciaal voor jou fluoriscerende hesjes dragen om je de weg naar de toiletten of de EHBO te wijzen. Heel erg leuk werk is dat niet, dus eh, geef die lieve mensen iets terug! Al is het maar een glimlach. Of een ijskoude Coca-Cola, daar knappen ze van op. Ze staan er tenslotte voor jou.

Laat je mooiste schoenen thuis

Op een festival zie je er graag mooi uit. Wat dat betreft lijkt zo’n weekend best op het echte leven. Maar als er tegenwoordig een plek is waar het eigenlijk helemaal niet zo veel uitmaakt hoe je er uitziet, dan is het wel een festival. Maak er gebruik van! Laat je mooiste schoenen thuis, trek iets gemakkelijks aan en je hoeft geen moment meer bang te zijn voor modder- of sausvlekken. Heerlijk!

Geef je zomer een rood randje

Opfrissertje nodig? Coca-Cola to the rescue! We zijn deze zomer weer aanwezig op een hele rits festivals. Check of je onze stand kunt vinden, geniet van een ijskoude Coca-Cola, deel je foto’s vooral met #CokeSummer en maak ook nog eens kans op vette prijzen. Dit wordt de zomer der zomers. ZIN IN!

We hebben nog veel meer voor je!