Het is weer herfst, yeah!

Tijd om die dingen te doen, waar je van de zomer niet aan toe kwam!

We kregen nog een paar mooie weken cadeau, maar de zomer zit er nu echt op. De regen gaat weer vallen, de temperatuur gaat omlaag, de wind blaast de blaadjes uit de bomen… herfst op komst! Maar dat is geen reden om je te gaan vervelen, integendeel…

 

Film/serie

Heel leuk natuurlijk, die stralende zomer, maar daardoor heb je waarschijnlijk heel wat uren aan nieuwe series en films gemist. Helemaal fijn dus, die herfst! Kijk alles wat je nog wilde kijken, speel Netflix uit, duik de bioscoop in met je vrienden (of een date…) en gebruik het slechte weer als excuus om lekker the bingewatchen. Oja, met een beetje mazzel sturen wij je via ons twitteraccount naar Pathe. Lekker toch!

 

Grote schoonmaak > kleding kopen

Klaar met kijken? Tijd om actie te ondernemen! Zet je kledingkast in de hefstmodus: weg met de bikini’s en zwemshorts, hallo dikke truien! Heb je geen dikke truien meer? Ontbreken de wollen sokken nog? Ben je je regenjas kwijt? Ach, dan heb je meteen een goed excuus gevonden om een dagje te gaan shoppen. 

 

Museum

Een museum? Ja joh! Ideaal om een paar uur in rond te dwalen tijdens een grijze herfstdag. Er zijn een heleboel musea waar je met je studentenkaart of CJP-pas een fijne korting krijgt, dus aan de prijs hoeft het niet te liggen. Enne, musea zijn veel meer dan alleen schilderijen en beelden. Beloofd!

 

Pretpark

Hoewel je er in het najaar misschien niet altijd meer aan denkt, zijn er nog genoeg pretparken open in de hefst, en de Efteling zelfs tot in de winter! Ook bij Walibi kan je nog wel eventjes terecht, wij verheugen ons al enorm op de Fright Nights rond Halloween… jij ook? Mooi! We geven binnenkort tickets weg, dus houd onze social media in de gaten om straks lekker te kunnen griezelen!

 

We hebben nog veel meer voor je!