Zo koel je je Coke!

Wij zetten de beste koeltips voor je op een rij!

Het is zomer! Hoewel het echt niet altijd even zonnig en heet is, is een ijskoude Coca-Cola misschien wel het allerlekkerste van de hele zomer. En omdat onze speciale superdeluxe zomerverpakkingen van kleur veranderen wanneer ze kouder worden, weet je precies wanneer je er van kunt gaan genieten. Voor het zover is: de Coca-Cola koeltips!

 

Zet je Coke in de koelkast

Ligt dit voor de hand? Absoluut. Werkt het daarom minder? Echt niet. Zet je flesjes of blikjes in de koelkast en wat er dan gebeurt zal je misschien niet verbazen, maar het maakt je wel blij: je kunt namelijk op ieder gewenst moment genieten van je koude Coca-Cola. En wie wil dat nou niet?

Maak een icebucket

Stiekem is dit onze favoriet, omdat het er altijd mooi uitziet. Je moet er wat voor doen, maar dan heb je ook wat. Koop een emmer, een gave ijzeren bak of een vette houten kist en stort ‘m vol met ijsblokjes of schaafijs. Gooi je blikjes en flesjes Coke erin, en voila: in no-time verschijnen de zomerkleuren op de verpakking! En om helemaal beach-ready te zijn, stort je natuurlijk je koelbox helemaal vol met ijs. Genieten!

Verhuis naar de Noordpool

Ja, het is misschien een beetje radicaal, maar als je echt altijd van een ijskoude Coca-Cola wil genieten, is dit de enige oplossing. Koop acht winterjassen, vlieg naar daar waar het altijd koud is en je tuin is je koelkast. Ideaal! Al mis je dan natuurlijk wel de warme, Hollandse zomerzon. Ahum.

De Ultra-Cooltip

Geen geduld om te wachten tot je blikje in de koelkast koud is? Een icebucket teveel gedoe? Verhuizen naar de Noordpool te intens? Ok. Pak een grote kom, doe er koud water en wat ijsblokjes in, stopje blikje erbij… en strooi er een flinke lading zout overeen. Meng de boel, en in twee minuten is je blikje as cool as it gets. Geloof je ons niet? Probeer het maar! Enjoy!