Veelgestelde vragen Coca‑Cola zomercampagne

 1. Wat houdt de zomercampagne van Coca‑Cola in?
 2. De zomer is de perfecte tijd om van een ijskoude Coca‑Cola te genieten. Coca‑Cola zal dit vieren met nieuwe thermochromische verpakkingen die van kleur veranderen als ze gekoeld zijn tot een temperatuur tussen 12 en 3 graden. Er zal ook een on-pack promotie zijn waarmee onze consumenten de kans krijgen om een weekend in de Coca‑Cola beachhouse te winnen.

   

 3. Wat houdt de Coca‑Cola Summer Beach house actie in?
 4. Met de actieverpakking van Coca‑Cola maak je van 17 mei 2016 tot 31 augustus 2016 elke dag kans op een lang weekend weg in de Coca‑Cola Beach House in Katwijk aan Zee. Je herkent de actieverpakking in de supermarkt aan het actielabel, waarbij ‘KOEL & WIN’ gecommuniceerd wordt (zie onderstaande afbeelding). Het actielabel zit op alle Coca‑Cola verpakkingen (exclusief de 200ml horecafles). Je koelt de actieverpakking in de koelkast, gaat naar coke.nl/summer, maakt een foto van de koele fles en laat je gegevens achter. Elke maandag wordt er een winnaar getrokken! Heb je gewonnen? Dan nemen wij automatisch contact met je op!

   

   

 5. Hoe ziet de actieverpakking eruit?
 6. Hieronder zie je afbeeldingen van de actieverpakkingen op Coca‑Cola, Coca‑Cola life, Coca‑Cola zero en Coca‑Cola light.

   

 7. Wat is thermochromische technologie en hoe werkt het?
 8. Deze zomer gebruikt Coca‑Cola de innovatieve thermochromische technologie voor alle Coca‑Cola verpakkingen. Met deze technologie verandert de kleur van de verpakking naarmate de temperatuur daalt. De thermochromische inkt verandert zijn kleur van doorzichtig naar blauw of roze. De 1.5L en de 1.75L verpakking zal beschikbaar zijn in verschillende ontwerpen met zomerse thema’s, zoals een zonsondergang, slippers, zonnebrillen en een surfplank.

   

 9. Vanaf wanneer zijn de actieverpakkingen te vinden in de winkel?
 10. De actieverpakkingen zijn ongeveer vanaf week 22/23 verkrijgbaar in de winkel. Het kan zijn dat nog niet in alle winkels de actieverpakkingen verkrijgbaar zijn, omdat daar nog voldoende voorraad van de reguliere flessen aanwezig is.

   

 11. Ik kan de actieverpakking niet vinden. Wat nu?
 12. Vervelend dat je de actieverpakking nog niet in de supermarkt kunt vinden, ze zijn onderweg! Maar niet getreurd, vraag nu een actielabel op via: https://www.cocacola.nl/legal/contact/

   

 13. Ik heb een 5+1 verpakking gekocht bij de Jumbo waarop staat ‘Koel de flessen in deze verpakking, verander ze van kleur en ga naar coke.nl/summer’’. Ik heb de verpakkingen gekoeld, maar deze lijken niet te werken. 
 14. Dat kan kloppen. Helaas zijn er verpakkingen ingestroomd waarop al wel de folie aangepast is, maar de flessen in de verpakking nog niet. Dit is een productiefout. Neem hiervoor contact met ons op via: https://www.cocacola.nl/legal/contact/

   

 15. De verpakking werkt niet. Wat nu?
 16. Controleer eerst of de verpakking voldoende gekoeld is (tussen de 12 en de 3 graden). Laat het wat langer in de koelkast staan. Als het nog niet verkleurd, kan het een productiefout zijn. Neem hiervoor contact met ons op via: https://www.cocacola.nl/legal/contact/

   

 17. Zijn jullie het eerste bedrijf dat van deze technologie gebruik maakt?
 18. Nee, ook andere bedrijven hebben deze technologie voor hun verpakkingen gebruikt. Coca‑Cola heeft de thermochromische verpakkingen al in andere landen getest, onder andere in Australië.

   

 19. Kan thermochromisch materiaal worden gerecycled?
 20. Ja, het verpakkingsmateriaal van het blikje of de PET-fles blijft hetzelfde en blijft recyclebaar.

   

 21. Hoe werkt de win-actie met de Beach House?
  1. Koop een actieverpakking Coca‑Cola (alle varianten) met actiepanel ‘KOEL & WIN’ erop
  2. Koel de actieverpakking in de koelkast
  3. Ga naar coke.nl/summer
  4. Fotografeer je gekoelde fles en laat je gegevens achter
  5. Elke maandag wordt er een winnaar getrokken! Heb je gewonnen? Dan nemen wij automatisch contact met je op!

 22. Welke periode kan ik kans maken op een weekendje weg?
 23. Er kan aan de actie deelgenomen worden vanaf 17 mei t/m 31 augustus 2016. De weekendjes weg worden verdeeld over de weekenden in de zomer (tot half september). De voorwaarden van deze actie kan je op coke.nl/summer vinden.

   

 24. Wat is de inhoud van het te winnen arrangement?
 25. Het winarrangement bevat een verblijf van 3 overnachtingen voor 4 personen in een Beach House op Willy Zuid in Katwijk, inclusief vervoer vanaf station of parkeerplaats Zeehospitium naar Willy Zuid en terug, tapasdiner op de eerste avond bij Strand Paviljoen Willy Zuid, een tegoed van €250 vrij te besteden aan eten en drinken (non-alcoholisch) bij Strandpaviljoen Willy Zuid, Coca‑Cola frisdranken in het strandhuisje (1 gevulde koelkast bij aankomst, 200 flesjes), gebruik Netflix en Spotify, gebruik polaroid camera (1 pakket van 20 vellen per winner), 1 watersport activiteit bij Aquabest per persoon en gebruik van alle items in en om het Coca‑Cola Beachhouse.

   

 26. Zijn de prijzen voor 4 personen?
 27. De prijs is inderdaad voor 4 personen. Het is niet toegestaan om met meer dan 4 personen in het strandhuis te verblijven.

   

 28. Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen?
 29. Om deel te nemen aan de actie moet je minstens 14 jaar oud zijn en in Nederland woonachtig zijn. Minderjarigen die een verblijf winnen moeten een schriftelijk bewijs leveren dat zij door hun ouders of legale voogd zullen worden vergezeld. Er zal geen verblijf worden gegeven aan minderjarigen zonder dat hun ouders of legale voogd hen vergezellen.

   

 30. Vanaf welke tijd kan ik gebruik maken van de accommodatie?
 31. Je kunt vanaf vrijdag 12.00 uur inchecken bij Strandpaviljoen Willy Zuid. Uitchecken dient voor maandag 12.00 uur te gebeuren.

   

 32. Wat is het adres van het Coca‑Cola Beach House?
 33. Het Coca‑Cola strandhuis is gevestigd bij Strandpaviljoen Willy Zuid (Boulevard Zeezijde 51, 2225 BB, Katwijk aan Zee)

   

 34. Wat zijn de algemene voorwaarden van deze actie?
 35. De algemene actievoorwaarden kun je hier lezen: coke.nl/summer

   

 36. Kan ik meerdere keren meedoen aan de actie?
 37. Je kan één keer per dag deelnemen aan deze actie. In alle gevallen kan een huishouden één keer de prijs winnen gedurende de hele activatie.

   

 38. Is het mogelijk om meer dan één prijs te winnen?
 39. Er kan per persoon of per adres in Nederland slechts eenmaal de prijs gewonnen worden.

   

 40. Ik heb gewonnen, maar nog niets gehoord of ontvangen. Met wie kan ik contact opnemen?
 41. Je kunt per email contact opnemen met cocacolanl@coca‑cola.com

   

 42. Ik heb een vraag over de actie die nog niet beantwoord is hierboven, waar kan ik deze stellen?
 43. Neem dan contact met ons op via onze contactpagina https://www.cocacola.nl/legal/contact/ of via emailadres cocacolanl@coca‑cola.com