Zomer in Nederland

Wij helpen je aan een onvergetelijke zomer!

Je blijft deze zomer in Nederland en daar heb je he-le-maal geen zin in? Think again! Ook deze zomer zijn er weer duizend dingen om te doen, waardoor je ook als je thuis blijft een onvergetelijke zomer kunt beleven.

Festival er op los

Er gaat deze zomer weer geen weekend voorbij of er is wel een festival waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Check of er nog ergens last-minute kaarten te krijgen zijn, raap je vrienden bij elkaar en dompel je onder in een heerlijk zomers feestje. Wij zorgen voor de drankjes, nu maar  hopen dat de zon ook schijnt.

Geef een ultiem tuinfeest

Verzamel alle leuke mensen om je heen en vier alles wat je maar wil vieren. De zomer, een regenbui, de vakantie die bijna ten einde is: voor alles is wel een feestje te verzinnen. Duik het park in, tover je tuin om tot een paradijs, zet de nieuwste zomerhits aan en vraag iedereen om zelf wat te eten en te drinken mee te nemen. Klaar!

Zoek het strand op

Of het nu in Zandvoort, Scheveningen of Ameland is: Nederland kent een heleboel prachtige stranden waar je op een mooie zomerdag neer kunt strijden. Neem je koelbox mee, steek een parasol in het zand, zet een muziekje op en geniet van de Hollandse zomerzon. Ook leuk: de dag eindigen met een kampvuurtje!

Kijk alles wat je nog wilde kijken

Slecht weer tijdens je vakantie? Nou en! Het vormt het ultieme excuus om de hele dag op de bank of op bed te liggen en alle films en series te kijken die je ooit nog had willen zien. Laat die regen maar tegen het raam kletteren, wie maakt je wat!

Laat Coke je verrassen

Maar wil je een echt verrassende draai geven aan je zomer, koel dan je Coca-Cola! Als je via coke.nl/summer een foto maakt van je gekoelde Coke, dan maak je ook nog eens kans op hele gave prijzen. Weekendje naar het Coca-Cola Beach House met je vrienden? Kan gewoon. Koel je Coke, kleur je zomer!

 

We hebben nog veel meer voor je!