Zomervakantie verveling

Wij helpen je de vakantie door!

 

Vakantie is top, maar er zijn soms momenten waarop je je verveelt. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Niet getreurd: Coca-Cola helpt je de zomer door!

Ga bijvoorbeeld een dag op avontuur naar een wildvreemde plek! Dat klink misschien extreem, maar avontuur vind je sneller dan gedacht. Koop een dagticket, stap op de eerste de beste trein en kijk waar je uitkomt. Loop een dagje rond in een vreemde stad, koop dingen die je niet nodig hebt, maak duizend foto’s en het voelt alsof je dagen weg bent geweest.

 

Of ga er doelgericht op uit. Zwaai naar de apen in de dierentuin, duik een museum in, ga hard in een pretpark: er is echt genoeg te doen, ook bij jou in de buurt. Je moet jezelf er alleen even toe zetten, een leuk uitje is dichterbij dan je denkt. En als je toch op pad bent: neem een camera mee en speel en dag lang voor fotograaf. Maak foto’s van alles wat je mooi, gek of juist heel lelijk vindt en je zult zien dat je ineens heel anders naar de wereld om je heen kijkt. Iets van Coca-Cola op de foto gezet? Deel je foto met #CokeSummer!

 

Kamer opruimen stom? Hmwah. Het begin is misschien lastig, maar als je eenmaal bezig bent is het best leuk. Wacht maar tot je allerlei spullen vindt die je al lang kwijt was, of waarvan je was vergeten dat je ze nog had. Kijk of je je dagboek van vroeger kunt vinden, of dat ene boek dat je zo leuk vond toen je nog klein was. Leuke middag gegarandeerd, en je kamer nog opgeruimd ook. Muziekje aan en gaan!

 

Of zeg een dag lang overal ‘ja’ op alles en kijk wat er gebeurt. Misschien eindigt het met dat je allerlei rotklusjes aan het doen bent, maar het zou ook zomaar kunnen dat je dingen hebt gedaan die je nooit zou verwachten. En is een dag te kort? Een week kan natuurlijk ook…

 

En als dat allemaal niet leuk genoeg is… probeer dan een weekendje in het Coca-Cola Beach House te winnen! Koel je Coke, check coke.nl/summer en wie weet geniet jij deze zomer nog van de jacuzzi, de loungebanken, de zee, het strand en de stralende zon. Doen.

We hebben nog veel meer voor je!