De geweldige Coca-Cola smaak met een naam die alle twijfels wegneemt: Coca-Cola zero sugar. Deze variant smaakt zoals Coca-Cola altijd smaakt, maar dan zonder suiker en calorieën. Zo geniet je dus nóg lekkerder. Alleen of samen. Ga je voor een klein blikje voor jezelf? Of kies je voor een grote fles die je deelt met vrienden en familie?

Iets anders proberen? Naast Coca-Cola zero sugar kun je ook genieten van Coca-Cola light taste en Coca-Cola original taste

Bestel online

Coca-Cola zero sugar smaken

Recycling: Zo kun jij helpen

Recycling vinden we bij Coca-Cola heel belangrijk. Daarom maken we onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk door steeds minder materiaal te gebruiken, veel materiaal te hergebruiken én alternatieve grondstoffen te vinden. Maar recyclen kunnen we niet alleen. Doe jij ook mee? 

Ontdek hoe je helpt

Recycling_CCN
Dr. John Pemberton

In 1886 ontdekte de apotheker dr. John Styth Pemberton uit Atlanta Coca‑Cola. Hij experimenteerde met plantenextracten in het keukentje achter zijn drogisterij. 

Hij wilde een medicinaal drankje brouwen tegen duizelingen en algehele malaise. Eén van zijn experimenten, siroop gemengd met koolzuurhoudend water, werd voor 5 cent per glas verkocht. 

Later zou dit bruine, bubbelende drankje de wereld veroveren!

Meer over de geschiedenis

Het rood van Coca-Cola door de jaren heen 

Denk je aan Coca-Cola, dan denk je aan de herkenbare, rode kleur. Waar die kleur rood vandaan komt? Dat gaat flink wat jaren terug. Vanaf het midden van de jaren 1890 gebruikten we rode siroopvaten om de Coca-Cola in te vervoeren, zodat belastingmedewerkers ze tijdens het transport makkelijk van alcohol konden onderscheiden. 

De jaren erna is de rode kleur steeds meer verweven geraakt met het merk. In 1920 is rood zelfs benoemd tot de officiële kleur van Coca-Cola. Vanaf dat moment zijn we de kleur actief gaan gebruiken in onze eerste billboards. En ons interne magazine heette zelfs The Red Barrel. En nu is rood nog steeds de kleur van Coca-Cola. Meer weten? Bekijk dan de volledige tijdlijn. 

Bekijk de tijdlijn

Rood

Er is nog meer!