Ontdek alle smaken van Coca-Cola zero sugar

Je leeft een actief en gezond leven, maar je wilt wel genieten van de lekkere smaak van frisdrank. Coca-Cola weet dat je graag zelf kiest of en hoeveel caloriëen je inneemt. Daarom is er Coca-Cola zero Sugar. Met een verbeterde smaak die nog meer lijkt op de klassieke Coca-Cola, maar dan zonder suiker. En een naam die alle twijfels wegneemt: Coca-Cola zero sugar. 

ZERO = ZERO SUGAR

Uit onderzoek van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) van vorig 2015  blijkt dat 78% van Nederland het aantal calorieën in een light-frisdrank enorm overschat. We kunnen er niet duidelijke genoeg over zijn: Coca-Cola zero sugar bevat geen suiker en geen calorieën. 

VAN NEDERLANDSE BODEM

Leuk weetje is dat het merendeel van de Coca-Cola zero sugar, van Nederlandse bodem komt. We produceren deze lekkere drank onder andere in de vernieuwde Coca-Cola fabriek in Dongen, waar we gebruik maken van lokale ingrediënten, zoals water uit onze eigen bron De Wildert.

coca-cola zero sugar familie

Suikervij en toch 1kcal?

Suikervrij en 1kcal

Wie een blik werpt op de verpakking van Coca-Cola light of Coca-Cola zero sugar heeft vast wel eens gezien dat de calorievrije dranken toch 0,5 of 1 calorie per glas bevatten. Maar waar komt die ene calorie precies vandaan? Jan Burger, Manager Scientific & Regulatory Affairs bij Coca-Cola, legt het uit aan de hand van de 7 meest voorkomende vragen.

 

Lees hier het artikel

Er is nog meer!