EEN RANGE COMPLEXE EN VEELZIJDIGE MIXERS UIT SPANJE DIE BARTENDERS CONTINUE INSPIREERT. 

De mixers van Royal Bliss zijn complex maar genuanceerd van smaak en spelen met je zintuigen. Met meer dan veertig geur- en smaaknuances is Royal Bliss een bijzonder veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden. Unieke smaakcombinaties voor elk moment.

 

B E L O F T E

ROYAL BLISS IS BORN TO INSPIRE. “BORN TO INSPIRE” BETEKENT DAT WE GENOEG VERTROUWEN HEBBEN OM TE STELLEN DAT IN ELK DRANKJE PERFECTIE SCHUILT. ROYAL BLISS OPENT DE DEUREN NAAR ONEINDIGE SMAAKCOMPOSITIES. 

 

Eindeloze Smaakcombinaties

De veelzijdige reeks mixers is ons antwoord op een wereld waarin we gewend zijn dat anderen voor ons bepalen wat we kunnen combineren, hoe we dat doen en wanneer we dat doen. Royal Bliss is de sleutel tot eindeloze combinatiemogelijkheden, met het doel om de mix van gevoelens en emoties waaruit elke persoon bestaat, te kunnen verrijken.

Met dit als kerngedachte en met meer dan veertig geur- en smaaknuances, is Royal Bliss een unieke range mixers . Het resultaat: elk flesje Royal Bliss van 200 ml bevat eindeloos veel sensaties, zodat iedereen Royal Bliss anders ervaart. 

 

ROYAL BLISS OP SOCIAL MEDIA

Content is Loading