Actievoorwaarden van toepassing op de whatsapp conversatie gerelateerd aan www.sprite.nl/samplingondemand

 

1.       De actie Coca-Cola wordt georganiseerd door Coca-Cola Services NV en gecoördineerd door Coca-Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam (verder “Coca-Cola” genoemd). Deze actie is een samplingactie zonder aankoop verplichting. Deze actie staat open voor personen van 14 jaar en ouder die in Nederland wonen, met uitzondering van alle vaste of tijdelijke werknemers van Coca-Cola Nederland bv, Coca-Cola Enterprises Nederland bv, van Coca-Cola Services NV of van een van de ondernemingen die aan deze vennootschappen verbonden zijn, van een van hun reclameagentschappen en partners van deze promotie, alsook hun familieleden.
 

2.       Voor deze actie kan een gratis sample van Sprite worden besteld.
 

3.       Bestellingen kunnen op actiedagen worden geplaatst tussen 12.00 – 18.00 in een straal van 2KM rondom de genoemde actielocatie.
 

4.       De actiedagen vinden plaats op onderstaande data en locaties:

    4.1         Eindhoven:               14 & 15 september             Keterlhuisplein & Catharinakerk

    4.2         Amsterdam:              21 & 22 september             Museumplein & Vondelpark

    4.3         Rotterdam:                27,28 & 29 september        Laurenskers & Burgemeester Hoffmanplein

    4.4         Utrecht                      5 & 6 oktober                      Domtoren
 

5.       De bezorgtijd van de sample kan sterk varieren en is afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen en beschikbaarheid van onze bezorgers. Wij strever ernaar om je refreshment zo snel mogelijk te bezorgen.
 

6.      Het kan voorkomen dat het uitleveren van een sample niet lukt. Probeer het dan gerust later nog eens.
 

7.       Door op de knop “Bereik ons op Whatsapp” te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid van deze actie, deze zijn via de actiepagina terug te vinden en op verzoek beschikbaar in het gesprek.