WIN ELKE WEEK EEN ZONVAKANTIE

Deze zomer drink je een Coca‑Cola met je droomvakantie in je achterhoofd. Elke week kan je waanzinnige vakanties winnen naar de beste zomerse bestemmingen van de wereld: Van Ibiza tot Bali, en van Miami tot Phuket. Het enige wat je hoeft te doen is een ijskoude Coca‑Cola drinken, waag je kans met jouw unieke code, en win een zonvakantie om nooit te vergeten!

Wist je dat je de unieke code die je op de verpakkingen vind voor elke bestemming kunt gebruiken? Je kan echter per unieke code maar 1 keer deelnemen. Kijk op deze pagina of jouw favoriete zomerse bestemming er tussen staat.

HOE HET WERKT

Koop een Coca-Cola met jouw favoriete bestemming op het label. Typ de URL in, check de code onder de dop, het lipje of het label, en vul deze code in om kans te maken op een zonvakantie. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ voor meer informatie. Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden.

En onthoud: Er wordt twee keer per week een winnaar getrokken. De glazen Coca-Cola flesjes en de blikjes zijn ook onderdeel van de promotie. Op deze producten vind je dus ook een code. Succes!

SHARE AN ICE COLD COCA‑COLA MET JOUW COKE TV HELDEN OP IBIZA

 

Op zoek naar wat extra fun? We openen de deuren van het coolste beach house op Ibiza. Ga mee met je COKETV helden en geniet van een geweldige zomervakantie in augustus!

SHARE AN ICE COLD COCA-COLA IN

    #droomvakantie

    FEED

    Van welke zonbestemming droom jij? Pak een ijskoude Coca-Cola met jouw bestemming en maak er een toffe selfie mee. Tag jouw foto met #DROOMVAKANTIEen misschien word je onderdeel van onze droombestemming social feed.

    Content is Loading